VeloKūre "Atnāk jauka vasariņa..."

velo  Iestājoties vasarai - atvaļinājumu laikam, "Saulītes" darbinieki turpina savas aktivitātes un atraktivitātes.

  Tā 8. jūnijā devāmies VeloKūrē ar kodēto nosaukumu "Atnāk jauka vasariņa..." pa maršrutu Liepāja-Bernāti. VeloKūri atklājām 10.00 divās tūrēs:

     * riteņbraucēji pie Liepājas robežas,

     * kājāmgājēji pie XL salas.

Bildes var aplūkot aktivizējot šo braucēju   velo1

Bijām nodrošinājušies arī ar savu atbalsta cilvēku - SIA "Dizainers.LV" šoferīti Arti ar busiņu, kas veda mūsu smagās somas un sporta inventāru līdz galamērķim. Paldies Artim.
Laika apstākļi mūs ļoti lutināja - saulīte kā dzeltena bumba ripoja pa zilajām debesīm mūs sildīdama un atbalstīdama.  Galamērķis 12.00 Sigitas Gūtmanes lauku mājās "Eglītes". Namamāte mūs ļoti mīļi sagaidīja ar atspirdzinõšu, veselīgu kokteili. Paldies, Sigitiņ, par viesmīlību!
Nedaudz iestiprinājušās un atpūtušās, sākām dažādas sporta spēles ar bumbām, lecamaukliņām, konusiem, rinķiem un citiem apkaimē pieejamiem rīkiem. Paldies Aijai un Kristīnei U. par atrakcijām! Nobeigumā katrs saņēmām diplomu par izturību un aktīvu piedalīšanos, veicināšanas balvas, ko mums sarūpēja organizatore Kristīne Ūtrupa ar atbalstītājiem no lielveikala "RIMI" un Liepājas Adventistu draudzes. Mīļš paldies visiem iesaistītajiem!
Lai šis pasākums turpinātos arī nākošgad un vēl citus gadus, katrs uz lapiņas uzrakstījām savu karstāko vēlēšanos un ielikām to kapsulā, ko bija sarūpējusi Gunita. Paldies! Ierakām to pie priedes kalniņā. Lai nu Mežamāte un Labie Gariņi piepilda mūsu vēlēšanās, jo laiks ir ilgs - vesels gads!
Liels un mīļš paldies visām atraktīvām "Saulītes" meitenēm: Aijai, Dinai, Daigai, Gunitai ar meitu Kitiju, abām Kristīnēm, Verutai, Ivetai, Taņai, Ritai, Agitai, Liānai, Sigitai un mūsu puišiem Artim, Harim un Robertam, kas atbalstīja un piedalījās VeloKūrē! (Atklājām, ka līdz Bernātiem varam prātīgi aizbarukt 40 minūtēs!, bet kājāmgājēji secināja, ka pieeja pie jūras ir ļoti apgrūtināta - privātīpašumi!)

Aicinu padomāt un papildināt mūsu rindas arī pārējiem kolēģiem, jo bija vienkārši supper!!!

Rakstu sagatavoja Aija Bulava